+387 33 210 919
+387 61 61 264 018
Kranjčevićeva 5, Sarajevo
info@ortocentar.ba

O nama

Privredno društvo"ORTOCENTAR"d.o.o. Sarajevo,Bosna i Hercegovina se bavi trgovinom, proizvodnjom ortopedskih i medicinskih pomagala kao i uslugama iz oblasti ortopedije.

Privredno društvo"ORTOCENTAR"d.o.o. Sarajevo,Bosna i Hercegovina osnovano je 26-og decembra 2016 godine sa ciljem dostupnosti ortopedskih i medicinskih pomagala krajnjim korisnicima na teritoriji cijele BiH, sa namjerom i željom da svima, kojima se život u trenutku promjenio uvjeri da postoji drugi,novi život.

Svoj razvoj bazira na otvaranju maloprodajnih objekata -ortoshopova širom BiH. Nakon otvaranja maloprodajnog objekta u Sarajevu,smještenog u neposrednoj blizini bolnice"Dr.Abdulah Nakaš" pokrenuto je otvaranje maloprodajnog objekta u Goraždu,koje se nalazi u ulici Maršala Tita br:14.

Širenjem prisutnosti na tržištu BiH,upoznavanjem sve većeg broja korisnika različitih potreba,kao i želja da se ponudi što šira paleta proizvoda i bolji kvalitet "ORTOCENTAR"d.o.o. Sarajevo je odlučan u širenju svog asortimana proizvoda i postizanja liderske pozicije u specijalizovanim brendovima kao što su: "Lipoelastic" ,"Burmeir","Postra","OttoBock","Aries","Abena","Scholl",

"Variteks","Beurer","Dr.Junghans","Karl Dietz" i dr.

U izboru brendova za evropske kompanije,specijalizovane svaka u svojoj oblasti,ortopedskih i medicinskih pomagala"ORTOCENTAR" će dobiti diferenciran  portifolio kvalitetnih proizvoda za svoje korisnike uz podršku kompanije koju zastupa.

Ortocentar svojom strategijom i principima poslovanja kao i zacrtanom poslovnom politikom želi da izađe u susret svim osobama koje imaju specifične potrebe a nisu u trenutnoj ponudi u Ortocentru brzo i kvalitetno ispunjva i te zahtjeve.

 Ortocentar je potpisnik ugovora sa Kantonalnim ZZO,te korisnicima koji dostave potvrdu od nadležnog ZZO izdaje se traženi artikal.